måndag 17 augusti 2009

Jag är stolt över våra svenska soldater i Afghanistan!

Man kan givetvis ha många åsikter om att svenska soldater befinner sig i ett så krigsdrabbat land som Afghanistan. Att svenskarna hamnar i regelrätta strider (och dessvärre ibland också är felutrustade), är givetvis inte bra, men att som vänsterpartiet kräva att Sverige ska lämna Afghanistan är helt fel.

Det är nu, tack och lov, bara vänsterpartiet i den svenska riksdagen som kräver detta. Att våra svenska soldater är i Afghanistan för att skydda de stapplande stegen för den Afghanska demokratin är givetvis något som vänsterpartiet inte bryr sig om och detta är ju också fullkomligt logiskt med tanke på den historia som partiet har. Värnande av demokratin har ju aldrig stått i centrum för en kommunist eller vad de nu vill kalla sig för.

De svenska soldaterna har nu bl a som uppgift att skydda de Afghanska medborgarna så att de kan gå och rösta i torsdagens presidentval. Talibanerna i landet vill inte att valet ska bli av. Talibanerna är, likt vänsterpartisterna, inte heller intresserade av demokrati. Av någon outgrundlig anledning så går vänsterpartisterna talibanernas ärenden. Talibanerna vill försämra för kvinnorna i landet. De skall inte få gå i skolan och inte ha samma rättigheter som männen. Varför vill vänsterpartiet försvara detta?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar