lördag 18 september 2010

Imorgon är det val!

Imorgon är det dags! Dags att rösta och se till att Sverige även fortsättningsvis styrs av en Alliansregering i majoritet. Gå inte på de rödgrönas försök till att svartmåla Alliansen angående sjukförsäkringen. Se gärna ett filmklipp med Erik Ullenhag (FP). De som är sjuka kommer även i framtiden att få sjukpenning. I första hand vill jag att du röstar på Folkpartiet i morgondagens val, i andra hand något av de andra Allianspartierna. Rösta framförallt inte på Sverigedemokraterna, utan se till att Sverige får en stabil regering!

Jag vill givetvis att du ska rösta på Folkpartiet i alla tre valen. I landstingsvalet har jag också ett särskilt intresse av att du kryssar för mig. Jag står på valsedeln för valkrets 3 i Stockholms stad. Du kan kryssa för mig även om du inte bor i min valkrets, bara du bor i Stockholms län. Vill du läsa mer om mig så kan du göra det på min hemsida.

Läs även andra bloggar i samma ämne från Bloggar: Per Altenberg, Annika Beijbom, Carina Boberg, Jessica Ericsson, Mark Klamberg, Erik Svansbo, Rasmus Jonlund och Hans Åberg.

Rösta på Folkpartiet och kryssa för Olov Lindquist i landstingsvalet!

1 kommentar:

  1. Eftersom signaturen "Björn" kommentar inte är korrekt och inte det jag diskuterar, tar jag bort hans inlägg.

    SvaraRadera